Vi kan tung infästning

Vi på Bygma vill bli det självklara valet för dig som arbetar med tung infästning. Därför har vi som ett led i vår expansionsplan utökat verksamheten med ett team av egna experter inom tung infästning. Med uppbackning av Bygmas hela sortiment kan du som kund få full support och helhetslösningar från oss vad gäller ditt infästningsprojekt. Från personligt skydd till maskiner och fästelement, allt från ledande leverantörer.
Tommy Dettervik, chef för den nya enheten Tung infästning menar att vi nu kan leverera helhetslösninhgar på en nivå som vi inte kunnat tidigare. Allt från planering av montagelösningar till materialleverans, montage och provdragning.

Tommy, Vad kan vi på Bygma bidra med idag som vi inte kunnat tidigare?
– Det handlar ofta om krävande och tekniskt komplicerade montage, och nu har vi både kompetens och resurser att leverera helhetslösningar till våra kunder.

Vad är det som är nytt?
–Vi har startat upp en helt ny avdelning med fem personer som alla har en gedigen bakgrund och en enorm samlad erfarenhet inom området, allt för att kunna serva våra kunder på bästa sätt. Och att dessutom ha hela Bygmas sortiment i ryggen gör att vi verkligen kan leverera det som behövs till hela byggprojektet.

Varför föll valet på ESSVE som leverantör av fästelement?
– De är marknadsledande, har ett brett produktutbud av kvalificerad infästning och tar kontinuerligt fram de produkter våra kunder efterfrågar. Dessutom har de satt ära i att utveckla produkter som klarar vårt tuffa nordiska klimat.

Vad vinner Bygmas kunder på samarbetet?
– De får en återförsäljare som med djupare kunskaper om material, infästningar och hållfasthet som snabbt och säkert kan hitta helhetslösningar. De kan känna sig trygga i att vi har både ett brett sortiment och full teknisk support för att kunna utföra arbetet.
Jag tror och hoppas på att satsningen dessutom kommer locka helt nya kundgrupper inom industrin till oss på Bygma.

De du träffar på enheten Tung infästning är Förutom Tommy Dettervik
en samling rutinerade och erfarna specialister med lång erfarenhet inom området:
Pontus Stenberg, 073-622 14 57
Jonas Ljungberg, 073-808 25 68
Roger Lindgren, 073-627 27 34
Urban Sundberg 073–843 13 42