Transport och logistik

Står du i startgroparna inför ett stort projekt? Bygma erbjuder flertalet transport- och logistiktjänster, allt ifrån hemleverans till att se till att det alltid finns verktyg och förbrukningsvaror på byggarbetsplatsen.

Ska du handla byggvaror för ett större projekt? Då kommer du troligtvis att lämna vår butik med skrymmande och otympliga varor. Som Bygmakund kan du kostnadsfritt låna en släpkärra för att så smidigt som möjligt transportera hem ditt material. Ring innan du kommer, för att kolla att det finns en kärra tillgänglig.

Bygma erbjuder också hemleverans. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill slippa tunga lyft och ont i ryggen. Med Bygmas utkörning får du snabba och välemballerade leveranser direkt till din byggarbetsplats.

Vi ser också till att dina varor hamnar exakt där du vill ha dem. Med skivvaggan lyfter vi till exempel upp materialet till rätt våningsplan och med pallyft kan vi lyfta upp pannorna på taket. Berätta för vår personal hur du vill att materialet ska levereras så ordnar vi den hjälp som passar bäst.

Bygmacontainern

Idag består 2-3 % av totalkostnaden i ett byggprojekt av förbrukningsvaror, men dessa varor står för över 60 % av anskaffningstiden. Genom att ha all förbrukning tillgänglig direkt ute på bygget, ökar både effektivitet, produktivitet och lönsamhet.

Tillsammans tar vi fram ett lämpligt startsortiment, anpassat efter byggprojektet. Enligt överenskommet upplägg besöker vi bygget för att se om innehållet i containern måste fyllas på eller kompletteras.

Vi levererar, och du betalar bara för det du använder. Enklare kan det inte bli! Hör av dig till din anläggning för att få Bygmacontainern till din arbetsplats.