Vi löser dina infästningar

Vi på Bygma vill vara det självklara valet för dig som arbetar med infästning och montage. Med uppbackning av Bygmas hela sortiment kan du som kund få full support och helhetslösningar från oss vad gäller ditt infästningsprojekt. Från personligt skydd till maskiner och fästelement, allt från ledande leverantörer.
Nu utökar Bygma verksamheten inom området infästning. Vi löser dina komplicerade montage: material, teknik och hållfasthet – extra utmanande i väderförhållanden som här hos oss i Norden. Våra infästningslösningar är verkligen lösningar, inga "nog", "bör funka" och "ska kolla på lagret". Bygma har hårdvaran och mjukvaran på samma ställe.

Vi samarbetar med ESSVE som huvudleverantör för vår infäsning. Detta då de är marknadsledande, har ett brett produktutbud av kvalificerad infästning och tar kontinuerligt fram de produkter våra kunder efterfrågar. Dessutom har de satt ära i att utveckla produkter som klarar vårt tuffa nordiska klimat.

Vi frågar ESSVE vad Bygmas kunder vinner på samarbetet?
– De får en återförsäljare som med djupare kunskaper om material, infästningar och hållfasthet som snabbt och säkert kan hitta helhetslösningar. De kan känna sig trygga i att vi har både ett brett sortiment och full teknisk support för att kunna utföra arbetet.
Tillsammans tror och hoppas vi på att samarbetet dessutom kommer locka helt nya kundgrupper till Bygma.


Tid är pengar. Nöjd kund också. Kontakta oss när det gäller tekniskt krävande montage. Vi hjälper dig undvika omvägar.