Hitta rätt färg

I våra byggvaruhus kan du välja bland mängder av kulörer. Vi har utbildade färgexperter och kan bidra med både råd och tips för just ditt specifika måleriarbete.

Vår färg kommer från Yunik, ett varumärke inom Flüggerkoncernen framtaget speciellt för byggfackhandeln. Yunik har mer än 16 000 nyanser, och om du ändå inte hittar exakt den nyans du letar efter kan vi hjälpa dig med färgbrytning till precis den kulör du önskar.

Behöver du hjälp med analys av puts, mur eller putsfärg? Tegelförsäljningen hjälper dig.

Dagligen kommer det in putsprov för analys till Bygmas Tegelförsäljning. Oftast går det relativt enkelt att avgöra vilken typ av puts det är. På färglabbet analyseras både färgkvalitet och kulör. Alla färger blandas till stegvis och manuellt till rätt kulör. Olika material ger olika färgåtergivning, vilket gör att vissa underlag kan kräva olika recept för samma kulör. Oavsett färg på ditt hus kan du vara säker på att få rätt kulör med Tegelförsäljningens hjälp.

Skicka en bit, minst 2x2 cm i ett vadderat kuvert. Ange om det är färgen eller bruket du vill få analyserat och kontaktuppgifter hur vi enklast kan nå dig med besked.

Sänd provet till:
Tegelförsäljningen
Harpsundsvägen 185
124 59 Bandhagen