Färg

Inom- och utomhusfärg.

Ska du måla inomhus eller utomhus? Ska du måla en innerdörr, hela fasaden eller bara bättra på staketet? Gör du rätt är det lätt och du kan räkna med att färgen består under många år eller rent av decennier. Har du inte kunskapen är du välkommen att få råd från våra experter i din Bygma-butik. Berätta vad du ska göra så hjälper vi dig igång med tips, rätt färgtyp och vilken mängd färg du behöver.

Alla typer av färger

I våra färgavdelningar finns alla typer av färg för alla miljöer och ytor - alkydfärg (oljefärg), akrylatfärg (vattenburen färg), putsfärg och lasyrfärg. Vår färgleverantör heter Yunik och är ett varumärke inom Flüggerkoncernen framtaget speciellt för byggfackhandeln. Yunik har mer än 16 000 nyanser med hög kvalitet och lång hållbarhet.

Måleriverktyg & tapeter

Som måleriverktyg har vi Stiwex som leverantör, de erbjuder kvalitetsverktyg både inom måleri- och städredskap med ett brett sortiment av penslar, rollers, gavlar, spacklar, tapetverkyg m.m. Stiwex penslar tillverkas än i dag för hand och är ledande inom design och ergonomi. Våra tapeter är av märket Fiona som står för avancerad, modern design och kollektionen består både av papperstapeter och tapeter i non-woven kvaliteter.