Välkommen till Bygma – för dig som kräver lite mer

Vår strävan är att Bygma ska vara Sveriges bästa byggmaterialkedja och en attraktiv arbetsplats.


Vill du bli en del av vårt team?

Vi vore ingenting utan våra talangfulla och engagerade kollegor. Den vetskapen gör att vi erbjuder dig en arbetsplats där du alltid kommer i första hand. Tillsammans gör vi skillnad på marknaden.


Möt våra medarbetare

På Bygma har du möjlighet att arbeta inom flera olika yrken och arbetsområden. Våra största medarbetargrupper återfinns inom ledning, försäljning och logistik. Vi har även arbete inom IT, ekonomi, HR, inköp och marknadsföring.


Vårt erbjudande

När du börjar arbeta på Bygma kommer du till ett tryggt företag med stark familjekänsla. Vi anser att framgång bygger på teamwork genom engagemang och ansvar.


Vi tänker hållbart

För oss betyder hållbarhet en rad olika saker. Hållbart byggande är naturligtvis en viktig del i vår verksamhet, lika viktigt är det att tänka hållbart när det gäller medarbetare.


Vi tror på ungdomar

Vår upplevelse är att ungdomar av idag är både framåt och driftiga. Därför vill vi gärna ge dem chansen att komma in på arbetsmarknaden. Varje år belönar vi ett stort antal skolungdomar på Bygg-och anläggningsprogrammen genom vårt Bygmastipendium.