Att arbeta på Bygma

På Bygma har du möjlighet att arbeta inom många olika arbetsområden och med många olika sorters jobb. Våra största medarbetargrupper är inom ledning, försäljning och logistik, men vi har även tjänster inom IT, ekonomi, HR, inköp och marknadsföring.

Vi är Bygma

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av byggmaterial till både proffset och hemmafixaren. Det visar vi varje dag genom att leverera professionell rådgivning, hålla en hög servicenivå och erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi har dessutom branschens bästa medarbetare.

Vi har en stark gemenskap och trevligt med våra arbetskamrater och kunder. Vi arbetar i team och tar alltid ett gemensamt ansvar, för vi tror på att alla resultat blir bättre när alla får vara med i laget.

Vi vill också att alla medarbetare delar med sig av sina önskningar, planer och ambitioner. Trivs man med sina arbetsuppgifter? Vill man kanske testa att arbeta i en annan del av landet eller till och med i ett annat land? Kanske har man som mål att bli arbetsledare inom något av våra verksamhetsområden? Oavsett ambition så är det viktigt för oss att ta vara på allas intressen och målsättningar. Hos oss vill vi att alla medarbetare ska ha möjlighet att växa.

Vi är väldigt måna om att våra medarbetare ska vilja stanna på Bygma. Ett sätt vi gör detta på är att ge alla utrymme och möjligheter. Vi arbetar ständigt med frågor som dessa och har idag väldigt nöjda medarbetare enligt interna undersökningar.

Vi är väl medvetna om att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vill därför att alla ska känna sig som en del av vårt interna utvecklingsarbete på flera sätt.


Vår Vision

Bygma ska vara den bästa byggvarukedjan och upplevas som branschens mest attraktiva arbetsplats, både internt och externt.

Mission

Genom välutbildade medarbetare, hög service och kvalitet ska Bygma primärt serva den professionella marknaden och i andra hand privatmarknaden med material till bygg och renovering.

Bygmas värdegrunder

På Bygma arbetar vi tillsammans mot samma mål. Vi har tagit fram några punkter som stöd för vårt dagliga arbetet.

Trovärdighet

Vi håller vad vi lovar. Trovärdighet betyder allt för oss och vår trovärdighet är aldrig till salu.

Ledarskap

Vi investerar i ett gott ledarskap. Ett positivt, öppet och engagerande arbetssätt ger oss en dynamisk arbetsmiljö där medarbetarna sätts i fokus.

Personlig utveckling

Vi är alltid redo att utvecklas och lära oss nya saker.

Affärsmässighet

Att göra en bra affär ligger i allas intresse. Vi skapar framgång genom att överträffa förväntningar och alltid vara kund- och serviceinriktade.

Teamwork

Bara när vi spelar tillsammans vinner vi.

Nytänkande

Vi hittar alltid nya och smartare sätt att arbeta på. Vi ifrågasätter det befintliga för att hitta nya lösningar.

Bygma – För dig som kräver lite mer

För dig som kräver lite mer är vårt kundlöfte. Hög service, professionell rådgivning och produkter av högsta kvalitet är våra viktigaste verktyg.

För dig som kräver lite mer kräver av oss att vi sätter våra mål högt och alltid levererar den professionellt bästa upplevelsen för våra kunder.

För dig som kräver lite mer är mer än bara en slogan: det är vårt mycket ambitiösa löfte till våra kunder och det genomsyrar allt vi gör och hur vi tänker. Varje dag, över hela landet.

Lediga tjänster

Här är de lediga tjänsterna vi har just nu: