FAQ

Sortiment
Här finner du våra samtliga produkter som finns i webbshopen. Som inloggad kund i Proffsportalen får du dessutom saldobesked från din egen Bygma-anläggning.
Snabbregistrering
Här kan du snabbregistrera din beställning direkt via artikelnummer. För att komma åt funktionen krävs att du är inloggad i vår Proffsportalen.
Beställningslista
Här skapar du din egen lista samt en översikt över dina tidigare beställningslistor. För att få tillgång till din beställningslistor krävs att du är inloggad i vår Proffsportal.
Byggmästarkalkyl
Här kan du som företagare skapa egna kalkyler samt göra en snygg offert till dina egna kunder. För att få tillgång till verktyget Byggmästarkalkyl krävs att du är inloggad i vår Proffsportal.
Kampanj
Här finner du vår senaste kampanj, exklusivt för dig som handlar via Proffsportalen. För att se kampanjen krävs att du är inloggad.
Kontakta oss
Under fliken Hitta oss hittar du ditt närmaste Bygma, och är du inloggad i vår Proffsportal hittar du även kontaktuppgifter till personalen på just din anläggning.
Vad är Proffsportalen?
Via Proffsportalen kan du handla allt material du behöver för ditt projekt. Samtidigt som du här hittar alla de verktyg du behöver för att underlätta hanteringen av ordrar, fakturor och offerter.
Hur beställer jag varor?
I Proffsportalen kommer du åt ditt närmaste Bygmasortiment och kan beställa allt på nätet. Du kan utan att vara inloggad, skriva ut en inköpslista och ta med dig till närmaste butik.
Måste jag vara proffs för att handla?
Att vara proffs är inget krav, alla är välkomna till Bygma, och du kan köpa varor både som företagare och privatperson.
Vad är Bygmastipendiet?
Bygmastipendiet är ett stipendium till uppmuntran för byggelever som väljer byggbranschen – för att stanna kvar och utvecklas där.